Rolf is tijdschriftjournalist en fotograaf met een neus voor eten, architectuur en wonen, beleggen en geld. Hij is ook een generalist met een gezonde nieuwsgierigheid naar uiteenlopende onderwerpen. Dat gaat van reclamecampagnes van jeansmerken tot plastische chirurgie voor oudere vrouwen en van Joodse ereschulden tot een huis kopen in Italië. Er zijn weinig onderwerpen waarvoor je hem niet op pad kunt sturen.

Schrijven leerde hij van een grand dame van de modejournalistiek die hem vooral leerde een eigen stijl te ontwikkelen. Niet alleen schrijvend, maar ook een mentaliteit. Die stijl laat zich nu het beste omschrijven als onderhoudende, dynamische stijl met understatement en lichte ironie. Complexe zaken trekt hij helemaal uit elkaar om het verhaal daarmee opnieuw op te bouwen.

Eenvoud is zijn signatuur. Maar hij vindt het ook leuk om er ineens een zin van honderd woorden tussen te gooien, met veel bijzinnen. Juist voor de verrassing en de contradictie. Ook voor relatiemagazines van bedrijven en organisaties weet Rolf prikkelende artikelen te schrijven zonder de belangen van deze opdrachtgevers uit het oog te verliezen.

De interviews, reportages, achtergronden, berichten op deze website zijn eerder gepubliceerd in publiekstijdschriften, relatiemagazines van bedrijven en organisaties. In print en online. Hij heeft genoeg ideeën voor artikelen maar je kunt hem natuurlijk ook met een concrete opdracht op pad sturen. Bel hem of mail hem